• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • На скільки потягне новорічний стіл українців?
    Опубликовано: 2016-12-05 13:00:00

    У регіонах продукти для стандартних блюд новорічного столу будуть коштувати півтори тисячі, в Києві їх вартість дійде до двох тисяч гривень. Таку думку висловив провідний аналітик «Публічного аудиту» Володимир Тарчинський.

    «У невеликих містах новорічний стіл обійдеться в 1 400 гривень, якщо перевести це в ціни київські, то це буде 1 800. Перед святами зростання цін складе ще 10%, і стіл дійде до двох тисяч гривень», - повідомив експерт.

    За його словами, зростання цін в порівнянні з минулим роком склало близько 35%, хоча офіційна інфляція не перевищувала 10%. «Ми бачимо, що продукти випереджають це зростання або ж націнки на продукти до Нового року», - зазначив Володимир Тарчинський.

    При цьому він уточнив, що мова йде про стандартний святковий стіл, без надлишкыв і делікатесів: салати, холодець, копчені продукти, фрукти, солодощі та алкоголь.

    Також експерт уточнив, що в цьому році до кошторису витрат на Новий рік слід додати і близько 100 грн на комунальні послуги, які знадобляться для приготування страв і проведення самої новорічної ночі з гірляндами і телевізором.

    agronews.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.