• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Скільки в Україні коштуватимуть новорічні ялинки і сосни?
    Опубликовано: 2016-12-05 08:00:00

    Ринки всіх українських міст вже готуються до прийому новорічних красунь. Скільки в цьому році будуть коштувати ялинки?

    Так, в Запоріжжі торгуватимуть ялинками з різних регіонів країни - Київщини, Харківщини, Тернопільщини, Львівщини. За словами торговців, ціни на новорічні красуні будуть починатися від ста гривень і вище, аж до тисячі. А, можливо, і дорожче, адже паливо подорожчало.

    У Запорізькому лісгоспі ціни трохи нижче - від 90 гривень.

    У Харківській області лісові господарства планують встановити більш низькі ціни - за півтораметрову красуню - близько 60 гривень. Планують продати до новорічних свят 50 000 сосен і ялин.

    У Полтавській області ціни на ялинки ще нижче - від 39 гривень. В області планують вирубати 84,5 тисяч красунь.

    У Дніпропетровській області до новорічних свят вирубають близько 30 000 дерев. У лісгоспах за сосну до метра проситимуть 50 гривень, за кримську сосну - 70-80 гривень. З огляду на складну фінансову ситуацію, будуть пропонувати і бюджетні букети з хвойних гілок по 15 гривень, і вінки-ікебани по 35-40 гривень.

    На Одещині ціни на ялинки починаються від 50 гривень за метрове дерево, від 60 - за півтораметрове, від 170 - за двометрове, від 300 гривень - за триметрове, від 500 гривень - за чотириметрове і вище.

    agronews.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.