• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • П’ятнадцять цукрозаводів номіновані на звання найуспішніших
    Опубликовано: 2016-11-10 15:00:00

    П'ятнадцять цукрових заводів, що є членами НАЦУ «Укрцукор», номіновані на звання найуспішніших підприємств агропромислового сектору за підсумками 2016 року.

    22 листопада в концерт-холі Freedom відбудеться офіційне вручення головної аграрної премії — «Аграрний Олімп» .

    «Беззаперечно хочеться відзначити кожного номінанта, адже їх вклад в розвиток економіки країни надзвичайний. Це провідні підприємства галузі: найбільші виробники та експортери на яких рівняються всі, тому нам дуже приємно, що підприємства нашої асоціації не оминули увагою», — коментують в «Укрцукрі».

    200 найбільш успішних аграрних підприємств України боротимуться за 36 нагород Премії «За внесок в розвиток аграрної галузі України» і спеціальні нагороди від МінАПК. Нагороди вручатиме Міністр аграрної політики та продовольства Тарас Кутовий, голова ВАР та Національної асоціації цукровиків України «Укрцукор» Андрій Дикун, заступник голови Комітету Верховної Ради України з питань аграрної політики та земельних відносин Александр Бакуменко.

    infoindustria.com.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.