• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • ДП «Укрспирт» збільшує обсяги виробництва та реалізації спирту
    Опубликовано: 2016-11-09 15:00:00

    За серпень-жовтень 2016 року Державне підприємство «Укрспирт» виготовило 1986,4 тис. дал спирту. Про це повідомляє прес-служба підприємства.

    Так, у серпні виробництво спирту склало 437,1 тис. дал, у вересні – 735,5 тис. дал, у жовтні – 813,8 тис. дал. У листопаді планується подальше нарощення обсягів виробництва спирту етилового до 1 млн. дал.

    Суттєво зросли і обсяги реалізації продукції: у серпні – 573,3 тис. дал, а у вересні показники збільшились на 29%, що перевиконало план на 13%. На даний час реалізовується спирт виготовлений у жовтні – 812,8 тис. дал, що перевищує цифри вересня на 10%.

    Таких показників ДП «Укрспирт» досягло завдяки запуску більшої кількості МПД. Всього за поточний рік працювало 22 МПД (проти 20 МПД у 2015 році) – після тривалого простою відновили виробничу діяльність Дубовязівське, Залозецьке, Ковалівське, Лопатинське, Новоборовицьке, Овечацьке та Липницьке МПД.

    Також варто зауважити, що на даний час ДП «Укрспирт» прикладає всі зусилля для відновлення своєї діяльності на зовнішньому ринку, відпрацьовані всі логістичні питання і вже  укладені деякі зовнішньоекономічні контракти, зокрема на нові види продукції.

    «Хочу зазначити, що всі досягнення ДП «Укрспирт» - це робота дружньої команди, яка складається з більш ніж п’яти тисяч людей, кожен з яких є невід’ємною її ланкою. Зараз головним нашим завданням є збільшення прибутку підприємства для підвищення його вартості під час приватизації» – коментує т.в.о. директора – заступник директора ДП «Укрспирт» Дрожжін Олег Миколайович.

    Довідка: Державне підприємство «Укрспирт» – найбільший виробник спирту та спиртовмісної продукції в Україні. Загальна виробнича потужність ДП «Укрспирт» – понад 30 мільйонів декалітрів на рік. Його роботу забезпечує 41 виробничий майданчик. «Укрспирт» реалізує продукцію на внутрішньому та зовнішніх ринках.

    agronews.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.