• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • У Львівській області відкрили сучасний цех із виготовлення сирів
    Опубликовано: 2016-10-24 21:00:00

    У селі Нижнє Гусне Турківського району Львівської області на базі підприємства "Еко-Газда" відкрили новий молокопереробний цех площею 700 м кв із виготовлення сирів.  За одну зміну тут перероблятимуть 5 тонн молока. Про цеповідомляє прес-служба Львівської облдержадміністрації.

    "Це перший молокозавод, який за багато десятків років збудували на Турківщині. Це є дуже важливим не лише з огляду на виробництво якісного натурального сиру, це чудова можливість для людей, які недалеко від власних осель, здаватимуть молоко і матимуть щодня непоганих додатковий дохід, – заначив Олег Синютка, голова ЛОДА. - Тішить, що такими невеликими кроками ми розбудовуємо агропромисловий комплекс, створюємо нові робочі місця для людей і підвищуємо доходи підприємств.Такі господарства, які чи не щотижня відкривають на Львівщині, дають змогу працевлаштуватись місцевим мешканцям та поповнюють податками місцевий бюджет".

    За словами керівництва цеху, тут вироблятимуть висококалорійні сири, із великою поживною цінністю.

    "Сир вироблятимуть з високоякісного молока, яке отримується від корів, випас яких проводиться на гірських та пригірських пасовищах Карпат", - зазначив керівник молокообробного цеху Руслан Кравчик.

    Так, купуватимуть молоко у особистих селянських господарствах Турківського району. Реалізовуватимуть сирну продукцію, виготовлену у цеху, на ринках та торгових мережах області.

    Варто зазначити, що будівництво цеху, розпочали у 2015 році.

    agronews.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.