• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Через екологічну загрозу на Тернопільщині закривають підприємство
    Опубликовано: 2016-10-19 15:00:00

    Філія державного підприємства “Укрветсанзавод”, що розташована у селі Острів Тернопільського району, призупиняє свою роботу.

    Призупинити діяльність Тернопільській філії державного підприємства “Укрветсанзавод”, розташованої у селі Острів Тернопільського району, вирішили на засіданні Державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при Тернопільській обласній державній адміністрації.

    Жителів краю непокоїть екологічна ситуація, що склалася на даному підприємстві.

    Завод приймає на переробку побічні продукти тваринного походження категорій II та III (трупи, кістки, боєнські відходи тощо), однак не встигає переробляти їх.

    Не зважаючи на це, прийом тваринних відходів, що зберігаються просто неба, не припиняється.
    Мешканці довколишніх населених пунктів скаржаться на сморід та потенційну небезпеку для їхнього здоров’я і звертаються з проханням навести лад.

    Протиепізоотична комісія одностайно підтримала рішення призупинити діяльність даного підприємства, а також подати письмове звернення до керівництва Державного підприємства “Укрветсанзавод” про відновлення фінансування Тернопільської філії ДП “Укрветсанзавод” для того, щоб очистити територію від побічних продуктів тваринного походження.

    Також у терміновому порядку слід переробити всі відходи, що накопичилися на території підприємства.

    agronews.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.