• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Прем'єр-міністр виступає за активізацію співпраці між Урядом, профспілками та організаціями роботодавців
    Опубликовано: 2006-02-21 16:13:00

    Прем’єр-міністр України Юрій Єхануров виступає за відновлення активної співпраці між Урядом, профспілками та роботодавцями. Про це глава Уряду заявив під час зустрічі із представниками Спільного представницького органу всеукраїнських профспілок і профспілкових об’єднань та організацій роботодавців.

    Під час зустрічі, у якій взяли участь віце-прем’єр-міністр В’ячеслав Кириленко, керівники міністерств економіки, охорони здоров’я, праці та соціальної політики, промислової політики, фінансів, розглядалися проблемні питання соціальної сфери, зокрема йшлося про можливість збільшення розміру прожиткового мінімуму та мінімальної заробітної плати на 2006 рік, запровадження у повному обсязі Єдиної тарифної сітки оплати праці, погашення заборгованості із заробітної плати.

    Прем’єр-міністр наголосив, що  необхідно задіяти конкретні механізми та форми тристороннього соціального діалогу між владою, профспілками та роботодавцями. За словами Юрія Єханурова, саме з цією метою Урядом було створено робочу групу з проведення переговорів щодо врегулювання колективного трудового спору між всеукраїнськими профспілками і профоб’єднаннями та Кабінетом Міністрів, яку очолив віце-прем’єр-міністр В’ячеслав Кириленко. Глава Уряду також запросив представників профспілкових організацій та асоціацій роботодавців брати активну участь в розгляді проектів нормативно-правових актів під час засідань урядових комітетів. 

     Інф. Урядовий портал

     



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.