• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • В Україні відкрили Німецько-українську промислово-торговельну палату
    Опубликовано: 2016-10-11 18:00:00

    Німецько-українську промислово-торговельну палату урочисто відкрили сьогодні, 11 жовтня, в Україні.

    "Німецька економіка в Україні довго чекала на відкриття ТПП. Дуже вдячний всім, хто долучився", - сказав президент Німецько-української ТПП Андреас Лір.

    При цьому держсекретар міністерства економіки та енергетики ФРН Матіас Махніг заявив, що Німеччина має 130 ТПП по всьому світу.

    "Відкриття палати в Україні – це важливий економічний сигнал, зокрема для малого та середнього бізнесу", - зауважив він.

    Головний керуючий Асоціації ТПП Німеччини Мартін Ванслебен повідомив, що Європа та Німеччина очікують на приєднання нових підприємств, нових економік. "Ми хочемо співпрацювати з Україною", - додав він.

    "Найважливіші напрямки для України - Угода про асоціацію з ЄС, інфраструктура, боротьба з корупцією, професійна освіта", - зазначив Мартін Ванслебен.

    Напередодні віце-прем’єр-міністр - міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Геннадій Зубко повідомив, що Німецько-українська ТПП важлива для розвитку двосторонньої економічної взаємодії, залучення інвестицій, отримання технічних рішень.

    "Відкриття Німецько-української промислово-торгової палати – шлях до зміцнення відносин українського та німецького бізнесу, до збільшення товарообігу обох країн, підсилення співпраці українських та німецьких компаній. Нашим завданням є якісні зміни у структурі цієї співпраці. Ідеться про розвиток торгівлі, розширення співпраці у енергетиці та енергоефективності, промисловому і логістичному секторах, інфраструктурі та сфері інформаційних технологій", - зауважив Генадій Зубко.

    agronews.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.