• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Будівельник «Менори» отримає 63 мільйони на дитсадки і лікарню
    Опубликовано: 2016-09-30 00:01:00

    ТОВ «Рубікон-Моноліт» 19-21 вересня за результатами тендерів отримало підрядів на будівельні роботи на суму 62,59 млн грн. Про це повідомляє Дніпроград з посиланням на Наші Гроші.

    Департамент благоустрою та інфраструктури Дніпропетровської міської ради за 32,68 млн грн. замовив реконструкцію дитячого садка №390 по пров. Штурманському, 3.

    Виконають будівельні роботи, зовнішнє і внутрішнє опорядження, влаштують інженерні мережі, встановлять вікна і двері, придбають меблі та побутову техніку, благоустроять територію.

    Управління капітального будівництва Дніпропетровської облдержадміністрації дасть:

    - 20,43 млн грн. на реконструкцію сходово-ліфтового вузла головного корпусу обласної дитячої клінічної лікарні блок №2 із прибудовою переходу до блоку №6 по вул. Космічній, 13.
    - 9,48 млн грн. на перебудову п’ятиквартирного житлового будинку під дитсадок у с. Вільне Новомосковського району.

    Усі роботи мають виконати до кінця 2017 року.

    Єдиними конкурентами були ПП «Спецбудмонтаж-21», ТОВ «Науково-виробнича фірма «Константа-Строй» і ТОВ «Комерційний центр «Лібертон».

    ТОВ «Актив Стальстрой» пропонувало ремонт міського дитсадка на 39% дешевше. Заявку відхилили через відсутність досвіду, розрахунку вартості, матеріально-технічної бази і кваліфікованих працівників.

    Засновниками «Рубікон-моноліту» є Григорій Козинський, Вано Майсурадзе і Станіслав Маланчук. Із 2004 р. засновником також був Роман Бенко.

    Козинський виконував будівельні проекти на замовлення одного з лідерів групи «Приват» Геннадія Боголюбова, наприклад, будівництво єврейського центру «Менора» у Дніпрі.

    Бенко очолює відділ контролю та державного нагляду Інспекції державного архітектурно-будівельного контролю у Дніпропетровській області.

    dniprograd.org



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.