• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Експерти підрахували, як подорожчають горілка і цигарки
    Опубликовано: 2016-09-21 21:00:00

    У 2017 році пляшка горілки подорожчає до 80-85 гривень, а ціна на пачку цигарок збільшиться на 3,5 - 5 гривень.

    Так, у проекті бюджету-2017 передбачено збільшення акцизів на міцне спиртне і пиво на 20%, а на вино - на 12%.

    В асоціації "Укргорілка" підрахували, що зараз пляшка горілки повинна коштувати не менше 70 гривень. Той факт, що на ринку є продукція набагато дешевше експерти пояснюють масовим продажем контрафакту. Після підвищення акцизів горілка повинна коштувати 80-85 гривень за півлітри.

    "Згідно наших підрахунків, бюджетні надходження у 2017 році при таких ставках складуть 39,4 мільярди гривень. При зниженні обсягу ринку на 4%, до 67,6 мільярда штук сигарет. Пачка сигарет подорожчає в середньому на 3,5 гривні", - підрахував директор з корпоративних і юридичних питань компанії Imperial Tobacco в Україні, Молдові та країнах Кавказу Олег Стрекаль.

    Натомість директор відділу корпоративних питань і комунікацій JTI Україна Олександр Когут вважає, що середньостатистична пачка сигарет подорожчає на 4-5 гривні.

    volynnews.com



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.