• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Один з найбільших агрохолдингів краю збільшує потужності
    Опубликовано: 2016-09-20 22:00:00

    Ще 10 тракторів: п’ять колісних та п’ять гусеничних, придбав агрохолдинг «Мрія». Оновлення тех. нічних потужностей Компанія розпочала з минулого року, тоді придбали 10 гусеничних тракторів Case Quadtrac 500. У планах Агрохолдингу наростити техпарк до 25-ти 500-сильних тракторів, які б повністю забезпечували потреби на всіх виробничих кластерах.

    ВІКТОР КУХАРЧУК, операційний директор «Мрія Агрохолдинг»

    «Ц трактори були закуплені під плуги. Один плуг в нас є, чотири ще  в дорозі. Це все під технологічну карту по вирощуванню цукрових буряків. Далі ці трактора підуть під вузьку резину і будуть сіяти цукровий буряк, вони всі в нас працюють на rtk-сигналах. Далі буде посів цукрового буряка і все інше далі по оприскуванню. Ми брали 500-тий не просто, бо так хтось рішив. Його плавність ходу і плавність роботи зі всією технікою, я можу багато переваг назвати. Він не просто йде по полю, він пливе. Він просто, як праска по полі, все одно, в якому напрямку ти працюєш».

    Трактори Кейс Квадрак добре зарекомендували себе на полях МРІЇ. У них найбільша площа контакту і найменший тиск на ґрунт. Техніка забезпечує найвищу прохідність та дозволяє раніше виходити в поле.

    АНАТОЛІЙ МАЦЮК, продукт-менеджер по тракторах і причіпному обладнанні «CASE IH»

    «Про самі Quadtrac, основне, це не просто економія палива, основне, це ергономічний ефект, який він дає, він більш ощадно, з любов’ю до землі працює, більш ощадно відноситься до ґрунту, тому що це наше основне багатство. Якраз він не створює тих ущільнень, з якими потім ті агрегати, які йдуть по заду борятсья. Інша причина, чому ми тут зібралися – це купівля тракторів Magnum. Вони є з нової лінійки, відносно до попередньої, вона покращена, вона має повністю нову архітектуру гідравліки, електроніки, електрики, новий двигун».

    Вартість автообновок перевищила 2 з половиною мільйони доларів. Закупили техніку на умовах лізингу, терміном на 30 місяців. Допоміг з фінансуванням проекту Торговий дім «Агроальянс», вони також відповідають за сервісне обслуговування придбаної техніки.

    ВІКТОР ЧЕРНЯК, регіональний директор Торгового Дому  «Агроальянс»

    «Компания «Мрия» увеличивает свой штат автотехники и мы, в свою очередь, тоже расширяемся, увеличиваем свою сервисную службу, свои склады запасных частей, так как нам нужно обслуживать уже не 10 единиц, а 20».

    Нагадаємо, компанія обробляє 170 тисяч гектарів у шести областях України. Агрохолдинг вирощує пшеницю, соняшник, картоплю, кукурудзу, сою, ріпак, ячмінь, горох, гречку і сорго.

    intb.te.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.