• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Українські компанії виходять на Польський ринок
    Опубликовано: 2016-09-17 14:00:00

    З 12 по 14 вересня 9 українських виробників взяли участь в бізнес-форумі "Poland-Ukraine". Організаторами української продовольчої торгової місії у Варшаві виступили Ukrainian Food Export Board спільно з Асоціацією українського бізнесу в Польщі.

    Цього року український продукт представляли наступні компанії: "Малбі Фудс" (ТМ "Міленіум"), "Петрус-Кондитер", "Галіція Дистилері", "Імпак" (ТМ Овочиста), "Мінераліз", “Мілкіленд ЕУ”, "Миронівський хлібопродукт", "Тернопільський молокозавод" (ТМ "Молокія"), "СПС" (ТМ "Приправка").

    Протягом трьох днів представники даних компаній зустрілися з торговими мережами, імпортерами та дистрибюторами й почали вести з ними переговори стосовно постачання української продукції на польський ринок. Серед польських імпортерів на форумі були присутні такі компанії, як Sweets United, ExportPlan, Intellect Management, UkrGoods, TransSer, загалом відбулися зустрічі із 25 компаніями. За думками учасників форуму українська продукція за смаковими якостями дуже вигідно може відрізнятися на європейскому ринку.

    Голова Ради з питань експорту Украиїни Богдан Шаповал вважає, що українська продукція сьогодні має великий експортний потенціал в Європі. Він зазначив: «Польський ринок дуже консервативний й на нього дійсно складно входити, через високі вимоги та стандарти. Однак слід зауважити, якщо компанії вдається почати співпрацю із такою торговою мережею, наприклад, як  Auchan Polska, то вона отримує певний статус й лояльність не тільки на польському ринку, а й на ринку ЄС.

    Однозначно цю поїздку можна назвати успішною. Адже компанії не тільки познайомилися й розпочали робити перші кроки з представниками польського бізнесу, головне, що вони  зрозуміли як працює польський ринок, як відбувається на нього вхід. Є розіміння який потрібен їм товар, з якою якістю, в якій упаковці й за яких умов.

    Сьогодні в Польщі широко представлені українські кондитерські компанії. Свій офіс в Польщі мають такі українські компанії як "Міленіум", які були присутні на цій виставці, "Рошен". На польському ринку вже представлені й українська горілка, бакалея, крупи й деякі види зернових. На цій виставці перед нами стояла задача також познайомити поляків із українською молочною продукцією та іншими продуктами із доданою вартістю. На мій погляд Україна цікава Польщі як тогрівельний партнер й на сьогоднішній день, через своє географічне розташування, вона може стати тим «містком» через який український товар вийде на європейський ринок».

    agronews.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.