• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Україну і Грузію з’єднає пряме залізнично-поромне сполучення
    Опубликовано: 2016-09-13 16:00:00

    Сьогодні, 13 вересня 2016 року, в рамках Міжнародного Морського Форуму, який відбувається в місті Батумі (Грузія), було підписано Угоду між Кабінетом Міністрів України та Урядом Грузії про організацію прямого міжнародного залізничного сполучення через порти України та Грузії.

    «Ми сьогодні підписали дуже важливий документ, який з’єднує Україну, Грузію, Казахстан і Азербайджан на Великому Шовковому шляху. Ця ініціатива отримала нове дихання і, безперечно, вона має великі перспективи. Наші країни доклали багато зусиль для того, щоб спростити логістику, зробити транзит більш дешевим, а найголовніше – збільшити швидкість доставки товарів, щоб це було максимально комфортно для бізнесу. Наразі вимоги ринку такі, що швидкість доставки вантажів має не менше значення, аніж ціна доставки. Все більше компаній готові нести додаткові витрати, аби товар було доставлено не за два-три місяці, а за 9-15 днів. Ми в цьому році маємо довести швидкість проходження контейнерів з Китаю до західних кордонів України до 9-10 діб», - наголосив міністр інфраструктури Володимир Омелян.

    Також він зазначив, що наразі тривають переговори щодо запровадження скрізного тарифу та спрощення митних процедур.

    agronews.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.