• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Споживання органічних продуктів в Україні зросло в 34 рази
    Опубликовано: 2016-09-10 14:00:00

    Споживання органічних продуктів в Україні за 8 років зросла в 34 рази. Про це на прес-конференції повідомив глава правління Федерації органічного руху України Євген Мілованов.

    За його словами, це колосальна цифра для України, але якщо порівнювати зі споживанням органічних продуктів в Європі, то це дуже мізерні показники.

    «В Україні споживання органічних продуктів в 2014 році склало 14,5 мільйона євро, тоді, як в Німеччині ця цифра становить 8 мільярдів євро», - сказав Євген Мілованов. Він уточнив, що зараз в Україні налічується близько 210 сертифікованих органічних підприємств. «У 2016 році багато органічних виробників почало з'являтися. Цьому сприяє об'єднання фермерів в корпоративи», - уточнив Євген Милованов.

    Україна займає 20-е місце в світі за площею, задіяною під органічне вирощування сільгосппродукції, з показником 410 тисяч га, що становить близько 1% від усіх сільськогосподарських угідь в країні.

    agronews.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.