• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Депутати розпочнуть наступний пленарний тиждень з розгляду аграрних питань
    Опубликовано: 2016-09-10 12:00:00

    Спікер Верховної Ради Андрій Парубій повідомив, що наступний сесійний тиждень розпочнеться з розгляду питань АПК. Про це заявив Міністр аграрної політики Тарас Кутовий на свої сторінці у соціальній мережі Facebook.

    "Хороша тенденція уваги до українських аграріїв! Минулого тижня Кабмін підтримав мою ініціативу про виділення малим та середнім виробникам 5,5 млрд гривень у наступному бюджеті. Ми хочемо, аби цей 1% від обсягу виробництва сільськогосподарської продукції надавався від року до року. А сьогодні Андрій Парубій повідомив, що наступний сесійний тиждень розпочнеться з розгляду питань АПК", - написав Тарас Кутовий.

    Як повідомлялось раніше, Міністерство аграрної політики та продовольства очікує від депутатів прийняття трьох  законопроектів АПК під час п'ятої сесії Верховної Ради.

    «Сподіваюсь, що всі законопроекти, розроблені в міністерстві, будуть розглянуті та прийняті депутатами вже цієї осені. Ми хочемо внести на розгляд три, на мою думку, революційні законопроекти: про особливості приватизації підприємств спиртової та лікеро-горілчаної промисловості, про земельну реформу та про держпідтримку малого та середнього фермера», - повідомив Тарас Кутовий.

    agronews.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.