• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Прокуратура хоче повернути майно ДП ДАК «Хліб України» у власність держави
    Опубликовано: 2016-09-09 17:00:00

    Прокуратурою Луганської області вивчено законність відчуження майна Дочірнього підприємства Державної акціонерної компанії «Хліб України» Новоайдарський елеватор з власності держави, яке набуло значного суспільного резонансу та широко висвітлювалось у засобах масової інформації.

    За результатами проведеної роботи встановлено, що державне майно загальною вартістю 18,2 млн грн вибуло з власності держави без належних правових підстав.

    При цьому, вказаний об’єкт нерухомості має стратегічне значення для забезпечення продовольчої безпеки в області, повноти функціонування аграрного сектору, розвитку сільських територій, належної діяльності сільськогосподарських підприємств, фермерських господарств.

    У зв’язку із наведеним, прокуратура Луганської області звернулась до Господарського суду Луганської області з позовом в інтересах Кабінету Міністрів України і Міністерства аграрної політики та продовольства України про повернення майна ДП ДАК «Хліб України» Новоайдарський елеватор у власність держави.

    agronews.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.