• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • В Україні готові інвестувати у будівництво 34 сонячних електростанцій
    Опубликовано: 2016-06-24 23:00:00

    Інвестори готові вкладати кошти у будівництво в Україні 34-х сонячних електростанцій. Зацікавлені цим проектом і вітчизняні, і закордонні бізнесмени. Загальна потужність таких станцій становитиме 120 мегаватів.

    Наразі в Україні вже працюють три сонячні електростанції. І тільки третя черга, яку зводять у селі Ралівка Самбірського району Львівщини, здатна виробляти до 5 мільйонів кіловат-годин на рік. Україна пообіцяла ЄС, що до 2020 року відновлювальна енергетика становитиме 11 відсотків енергобалансу держави.

    Нагадаємо, що після канадсько-українського бізнес-форум, який відбувся нещодавно в Торонто, міністр екології та природних ресурсів України Остап Семерак повідомив, що низка канадських інвесторів висловила бажання будувати сонячні електростанцій та біопаливні заводи на території Чорнобильської зони.

    zik.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.