• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Восени продукти харчування можуть подорожчати до 50% - Віталій Скоцик
    Опубликовано: 2016-06-18 16:00:00

    Восени продукти харчування можуть подорожчати на 40-50% з вини влади. Це поставить значну частину українців на межу голоду. Такий прогноз озвучив лідер Аграрної партії України Віталій Скоцик.

    «Зараз українці купують в 2,5 менше продуктів харчування, ніж у 2012 році. Подальше зростання цін позбавить значну частину населення можливості придбати навіть найнеобхідніше. За даними ООН, в Україні уже 1,5 мільйона українців перебувають на межі голоду. І ситуація погіршуватиметься», - цитує Віталія Скоцика прес-служба Аграрної партії.

    У здорожчанні продуктів харчування він звинувачує фіскальну політику уряду. «Усі складові аграрного виробництва подорожчали в кілька разів через падіння гривні. Відповідно, зросла собівартість продукції. А уряд, як попередній, так і нинішній, проводить політику фіскального тиску. За два роки податкове навантаження на один гектар землі в обробітку збільшилось у 41 раз. Більше того, уряд хоче повністю позбавити аграрних виробників останньої системи підтримки – спецрежиму ПДВ уже з 1 січня 2017 року», - говорить Віталій Скоцик.

    Політик додав, що уряд саботує спроби аграрних виробників прийти до компромісу щодо оподаткування галузі. Спеціально створена для цього робоча група жодного разу так і не зібралася з вини урядової команди. А 1 липня спливає термін прийому пропозицій щодо внесення змін до Податкового кодексу на наступний рік.

    agronews.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.