• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Заборгованість підприємств перед «Нафтогазом» становить 20,9 млрд грн
    Опубликовано: 2016-06-02 08:00:00

    Сумарна прострочена заборгованість підприємств ТКЕ, ТЕЦ і прямих промислових споживачів перед НАК «Нафтогаз України» за станом на 31 травня 2016 року становить 20,9 млрд гривень, що на 164 млн гривень (0,8%) менше заборгованості минулого тижня. Про це йдеться в повідомленні прес-служби «Нафтогазу».

    Заборгованість ТКЕ та ТЕЦ за минулий тиждень зменшилася на 186 млн гривень (1,0%). Борг ТЕЦ за природний газ для виробництва електроенергії збільшився на 2 млн гривень (0,1%), борг прямих промислових споживачів збільшився на 24 млн гривень (2,3%).

    ПАТ «Київенерго», порівняно з минулим тижнем, зменшило свою заборгованість на 53 млн гривень (6,0%). Сумарна заборгованість підприємства становить близько 826 млн грн.

    Нагадаємо, раніше «Київенерго» спростувало інформацію про рішення Київського апеляційного господарського суду (КАГС) про стягнення понад 75 млн гривень на користь «Нафтогаз України».

    zik.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.