• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Українські виробники проведуть переговори з найбільшими торговими мережами Австрії
    Опубликовано: 2016-05-12 18:00:00

    16-17 травня Посольство України в Австрії організовує індивідуальні зустрічі ключових закупівельників австрійських торгових мереж Rewe Billa, Spar та Metro з представниками 12 українських виробників солодощів, рибних продуктів, напоїв, меду та молочних продуктів.

    Vienna Trade Fair – це практичний крок сприяння застосуванню угоди про поглиблену і всеосяжну зону вільної торгівлі (ЗВТ) між Україною та Європейським Союзом, яка набула чинності 1 січня 2016. Серії зустрічей мають на меті сприяти укладанню контрактів та подальшій появі вітчизняних продуктів на полицях австрійських супермаркетів.

    Олександр Щерба, Надзвичайний і Повноважний Посол України в Республіці Австрія: “Експорт товарів власного виробництва на високорозвинені ринки є одним із найкращих внесків в репутацію держави, тому навіть один український продукт на полицях австрійських супермаркетів за результатами цих зустрічей – це вже досягнення для нас, адже це частинка України в домівках кожного австрійця.” 

    Австрія – це один із найгерметичніших та найбільш купівельно спроможних ринків в Європі. На сьогодні доля Австрії в українському експорті та імпорті складає менше 1%. Обсяги українського експорту товарів до Австрії за підсумками 2015 року склали 347,2 млн. дол і скоротилися у порівнянні із показником попереднього року на 34,6%. Основна його частка припадає на залізну руду та деревину. Серед продуктів харчування австрійські споживачі мають можливість придбати український мед та яблучний концентрат. 

    Один із організаторів події, провідна аудиторська компанія Deloitte, провів масштабну підготовчу роботу, аби забезпечити належний рівень українського представництва у Відні. Компанії-учасники мають всі необхідні сертифікати якості та безпеки, дозволи на експорт, розуміння митних та логістичних процесів та вимог ЄС щодо маркування продукції.

    Грегорі Фішман, старший консультант з питань інвестування Deloitte: “Українські продукти можуть похвалитися високою якістю та низькими виробничими затратами, а отже завоювати місце під сонцем на будь-якому ринку. За результатами нашого дослідження найкращих вітчизняних виробників, які мають бажання та всі можливості експортувати свої продукти в Європу, свою участь підтвердили 12 компаній, які, ми сподіваємося, вже найближчим часом доповнять асортимент австрійських супермаркетів.”

    На сьогодні участь у Vienna Trade Fair підтвердили також високі представники австрійських закупівельників, які разом покривають більше 75% ринку роздрібної торгівлі в регіоні. Головними організаторами події виступають Посольство України в Республіці Австрія, аудиторська компанія Deloitte та комунікаційне агентство The Willard Group. Подія проходить за підтримки Австрійської економічної палати (WKO) та Ukrainian Circle Vienna. 

    agronews.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.