• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Залізничні вантажоперевезення в Україні подорожчали на 15%
    Опубликовано: 2016-05-01 16:00:00

    Публічне акціонерне товариство «Укрзалізниця» з 30 квітня цього року підвищило тариф на перевезення залізничним транспортом на 15%.

    «Завдяки даному своєчасному підвищенню тарифів на вантажоперевезення, компанія заробить додаткові 100 млн гривень, а якби підвищення тарифів набуло чинності 4-5 травня, то не заробили б, оскільки «Укрзалізниця» втрачає 25-27 млн гривень на день», - повідомили на держпідприємстві.

    Зазначимо, що 19 квітня міністр інфраструктури України Володимир Омелян повідомив, що підвищення тарифів на вантажні перевезення залізничним транспортом на 15% з травня не затверджено у зв'язку зі зміною членів Кабміну.

    Раніше «Укрзалізниця» планувала в 2016 році підвищити тариф на перевезення вантажів на 30% у два етапи: з 1 січня 2016 року на 15% і з 1 липня – ще на 15%.

    2 березня Кабінет міністрів України схвалив проект фінансового плану «Укрзалізниці» з середньорічним підвищенням тарифів на залізничні перевезення вантажів на 10%.

    Підвищення тарифів планувалося на 1 травня.

    При цьому у фінплані не передбачено підвищення тарифів на пасажирські перевезення, крім 5% на перевезення в першому класі швидкісних поїздів категорії «Інтерсіті+» і збільшення дохідності від підвищення класності та сервісу деяких поїздів.

    Чистий прибуток компанії цього року прогнозується в розмірі 96,8 млн гривень. Крім того, «Укрзалізниця» планує в 2016 році одержати 74,41 млрд гривень доходів, а також освоїти 11,19 млрд гривень капітальних інвестицій.

    zaxid.net



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.