• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Експерт розказав, чому в Україні подорожчав бензин
    Опубликовано: 2016-04-28 11:00:00

    За три місяці ціни на нафту виросли на 30%, а на заправках залишилися стабільними, тепер мережі надолужують втрачене і піднімають ціни.

    Про це розповів директор консалтингової групи “А-95” Сергій Куюн, інформує еizvestia.com.

    “Протягом трьох місяців заправки тримали ціни на пальне приблизно на однаковому рівні. Хоча в цей час нафта подорожчала на 30 відсотків. На початку січня її продавали за 30 доларів, а зараз більше 40. Також були великі коливання валюти. Різні фактори діяли на ринок пального так, ніби натискали на пружину. Зараз ця пружина спрацювала”, – сказав експерт.

    Мережі заправок скористалися тим, що весною автомобілісти більше їздять і росте споживання бензину. Щоб не втратити клієнта, продавці пального активніше пропонують знижки та різні програми лояльності.

    А через зміну правил оформлення електронних накладних в Україну стали менше завозити контрабандних компонентів для вироблення пального. Відповідно зменшилася кількість неякісного “бодяжного” пального.

    eizvestia.com



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.