• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Cargill повідомила про підвищення своих прибутків
    Опубликовано: 2016-04-11 22:00:00

    Американський трейдер сільськогосподарських продуктів компанія Cargill Inc в четвер повідомила про підвищення прибутку третього кварталу на більш сильних результатах секторів харчових інгредієнтів і перевезення зерна, але попередила про проблеми від перевантажених зернових ринків і низьких товарних цін.

    Приватна компанія позбувається підприємств нижчою маржі, включаючи американський бізнес свинини, і розширюється в харчові інгредієнти та водне господарство, щоб захопити вищу маржу і отримати вигоду зі споживчих тенденцій. Компанія також знаходиться в процесі корпоративного реструктурування.

    Зміна фокуса почало покращувати фінансові результати, за даними Cargill. Компанія не надала детальний прогноз доходів.

    Кілька років розширення глобального виробництва призвели до історичних максимумів світових запасів зерна і до майже п'ятирічних мінімумумів цін.

    Крім погодних явищ, Cargill не очікує короткострокового поліпшення умов ринку для сільського господарства, повідомило керівництво компанії.

    Незважаючи на те, що дешеве зерно дозволяє Cargill і конкурентам, включаючи Archer Daniels Midland і Bunge Ltd, купувати зерно за нижчими цінами на переробку та експорт, мінливість низьких цін завдала шкоди дивізіонам торгівлі зерном.

    Cargill повідомила, що чистий прибуток підвищився на 8% до $ 459 млн у фінансовому кварталі, що закінчився 29 лютого, з $ 425 млн роком раніше. Дохід впав на 11% до $ 25,2 млрд.

    Компанія повідомила, що її дивізіон харчових інгредієнтів випередив слабкий третій квартал минулого року, показавши більш сильний прибуток в секторі харчових масел, підсолоджувальних речовин та інших інгредієнтів.

    Більш високий експорт кукурудзи з підприємств Cargill в Аргентині після експортної реформи в кінці минулого року частково компенсував уповільнення поставок в США.

    Проблеми в бізнесі яловичини послабили дохід дивізіону тваринного білка, оскільки сильний долар вплинув на американський експорт, в той час як дешева свинина і птиця послабили роздрібний попит на яловичину.

    agronews.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.