• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Обсяги будівництва у вересні зросли на 4%
    Опубликовано: 2015-10-29 23:00:00

    Протягом вересня 2015 року обсяги будівельних робіт в Україні зросли. Про це свідчать індекси будівельної продукції у січні – вересні поточного року, опубліковані Державною службою статистики України, повідомляє УНН.

    У вересні 2015 року зростання обсягів будівельної продукції становило 4,3% у порівняння до серпня поточного року. Зростання відбулося здебільшого за рахунок зведення нежитлових та інженерних споруд.

    Слід зауважити, що статистичні дані подаються без урахування тимчасово окупованої території АР Крим та частини Донецької і Луганської областей.

    Нагадаємо, попри негативні прогнози експертів щодо загальної економічної ситуації в країні, у сфері будівництва відбувся незначний спад на початку 2015 року після чого ситуація в галузі стабілізувалася.

    Як повідомляв УНН, зокрема найбільший столичний забудовник ПАТ “ХК “Київміськбуд”, який нещодавно отримав відзнаку “Лідер будівельної галузі”, веде роботи на понад півсотні будівельних майданчиках. Всього у 2015 році компанія планує здати в експлуатацію 27 будинків загальною житловою площею понад 360 тисяч квадратних метрів.

    unn.com.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.