• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • На Житомирщині виготовлятимуть деталі для німецьких автогігантів
    Опубликовано: 2015-10-20 22:00:00

    Під Житомиром вироблятимуть комплектуючі для відомих німецьких автовиробників. Зокрема, для Audi, Mercedes-Benz, Porsche, BMW і Volkswagen.

    Про це повідомляє прес-служба Житомирської обласної державної адміністрації.

    "Нові проекти в Житомирі - це комплектуючі для нових марок авто, які вийдуть на ринок в 2017 році", - розповів технічний директор підприємства "Кромберг енд Шуберт Україна" Славомір Качмарек.

    Виготовленими в Україні комплектуючими будуть оснащувати такі моделі німецьких автомобілів, як Audi Q2 і BMW купе кабріолет.

    Голова Житомирської ОДА Сергій Машковський сказав, що це знакова подія для області.

    "Адже новий проект – це нові робочі місця та нова політика економічного розвитку. Я вдячний інвесторам, що відгукнулись на нашу пропозицію і у складні для країни часи інвестують у нашу область", - додав він.

    Керівництво області, в свою чергу, намагатиметься створити найбільш комфортні умови для діяльності компанії.

    Підприємство "Кромберг енд Шуберт Україна" виробляє електричні бортові кабельні системи для автомобілів. У світі налічується на даний момент 28 підприємств цього бренду. На них працюють понад 20 тисяч співробітників.

    Підприємство постачає продукцію власного виробництва для найбільших європейських автовиробників.

    Нагадаємо, у Черкасах нещодавно почали виготовляти запчастини для німецької компанії Porsche. Виробництво налагодили на місцевому заводі "ТЕМП".

    znaj.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.