• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Через Херсонську митницю експортовано українських товарів на понад 14 млрд грн
    Опубликовано: 2015-09-21 00:01:00

    За січень-серпень Херсонською митницею ДФС оформлено 2 104,9 тис. тонн експортних вантажів  на загальну фактурну вартість 14 217,9 млн грн або 655,1 млн дол. США. Переважно українську продукцію та товари купують у Туреччині, Франції, Ізраїлі, Італії, Іспанії, Нідерландах, Марокко, Болгарії, Великобританії, Єгипті та Польщі. В порівнянні з позаминулорічним періодом спостерігається збільшення вагових показників на 10% та вартісних на 87 %. Такі зміни пояснюються в першу чергу збільшенням обсягів експорту шроту з насіння соняшника, лісоматеріалів, бобових культур, а також металобрухту та металопрокату.

    Найчастіше експорт із Херсонщини відправляли суб’єкти зовнішньоекономічної діяльності з м. Києва, Запорізької, Дніпропетровської, Донецької, Харківської, Київської, Одеської та Вінницької областей.

    Прес-служба ГУ ДФС у Херсонській області.

    postfactum.ks.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.