• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Новому голові ПАТ «Укрнафта» затвердили зарплату у півмільйона доларів
    Опубликовано: 2015-09-17 13:00:00

    Новому голові ПАТ «Укрнафта» Марку Роллінзу встановили заробітну плату у $500 тис. Про це записано у його контракті з компанією.

    Як стало відомо, ця основна річна заробітна плата керівника буде виплачуватися щомісячними платежами. Крім того, передбачається річний бонус, який за результатами кожного фінансового року становитиме 2% від розміру доларового еквівалента гривневої суми чистого прибутку. Згідно з умовами контракту, бонус будуть виплачувати двома траншами.

    У контракті прописано, що перший транш включатиме гарантовану мінімальну суму, яка становитиме ті самі $500 тис.

    Другий транш дорівнюватиме сумі, на яку річний бонус перевищує сплачену суму першого траншу.

    «Кожен транш річного бонусу сплачується в гривнях за курсом НБУ на дату нарахування платежу відповідного траншу», - наголошується в контракті.

    Крім цього, керівнику нараховуються інші види матеріального забезпечення за рахунок компанії. По-перше, це забезпечення керівника та членів його родини медичним страхуванням. По друге - відшкодування витрат на проживання в помешканні в місті Києві в сумі, що не перевищує $5 тис. По-третє, сплата коштів на представницькі витрати і забезпечення мебльованим кабінетом із сучасними засобами організаційної та комп'ютерної техніки та службовим авто.

    Нагадаємо, у конкурсному відборі на посаду голови ПАТ «Укрнафта» взяли участь понад 80 претендентів з різних країн. Претендував на цю посаду і російський бізнесмен Євген Чичваркін.

    Проте вже 10 липня з’явилась інформація, що переможцем став громадянин Великобританії, який обіймав керівні посади в найбільших нафтогазових компаніях світу.

    Раніше повідомлялось, що новий голова приступить до виконання своїх обов’язків, щойно його призначать на посаду. Проте за даними OilNews на даний момент Марк Роллінз керує підрозділом британського нафтогазового гіганта в Казахстані – BG Kazakhstan.  Його контракт закінчується 4 вересня 2014 року.  Відтак, до обов’язків він зможе приступити лише 7 вересня.

    Слід зазначити, що 50%+1 акцій «Укрнафти» належать НАК «Нафтогаз України», а близько 42% – компаніям підконтрольним групі «Приват» Ігоря Коломойського.

    zaxid.net



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.