• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Чому так складно зменшити енергозалежність від Росії
    Опубликовано: 2015-09-16 10:00:00

    Трохи про енергозбереження та зменшення енергозалежності від Росії на прикладі Києва.

    Ви не можете просто встановити лічильник тепла в Києві, хоча Київенерго зобов'язаний це зробити. Натомість ви повинні написати листа в Київенерго з проханням з'ясувати, чи маєте ви право встановлювати лічильник тепла в своєму помешканні. І протягом 30 днів якийсь дядько/тьотка мали б вам дати відповідь. Я от вже два таких офіційних звернення написав. На жодне відповіді не отримав.

    Або хочете ви встановити газовий лічильник. Щоб це зробити, ви маєте єдину вхідну точку в Київгаз - це телефон їх контактцентру: 495-04-04. Але додзвонитись туди не можливо (навіть нема гудків). Але навіть якщо ви додзвонитесь (треба зробити 15-20 спроб), вам повідомлять, що всі оператори зайняті, але ваш номер записали, і з вами зв'яжуться. Мій номер записали 2 тижні тому, після того я ще рази 4-5 додзвонювався, і його стільки ж "записували і обіцяли звязатись" Смайлик «smile»

    А все чому? Бо Київгаз зобов'язаний безкоштовно встановити газові лічильники, але для цього ви повинні додзвонитись. Але навіть якщо ви за свої кошти готові його встановити, все рівно вам потрібно викликати майстра, але для цього треба додзвонитись.

    А поки що будемо продовжувати качати газ з Росії, щоб безконтрольно його юзати. Бо комусь це дуже вигідно.

    uainfo.org



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.