• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Українські товари готують до світових ринків
    Опубликовано: 2015-09-07 10:00:00

    З кожним днем все більше українських товарів потрапляють на світові ринки. Українські продукти вже можна придбати у майже 190 країнах світу.

    Про це повідомив на сторінці в соцмережі міністр аграрної політики та продовольства Олексій Павленко. Новину читачам передає «Преса України».

    Міністр Павленко повідомив, що українці влаштували своєрідний флешмоб та почали в соцмережі завантажувати світлини українських товарів в різних країнах світу.

    «Соняшникова олія у Китаї, консервація в Італії, соки та кавуни у Латвії, кондитерка у США - і це лише початок нашого продовольчого флешмобу, який триває у Twitter», - зазначив міністр.

    Таким чином стало відомо, що українську продукцію можна придбати майже в 190 країнах світу.

    Нагадаємо, що з 20 вересня в Україні почне працювати новий закон, що регулюватиме якість харчових продуктів. Харчові добавки, заборонені в ЄС, будуть не дозволені і у нас.

    intvua.com



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.