• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • «Єврохім» почав будівництво аміачного комплексу
    Опубликовано: 2015-08-28 23:00:00

    У Кінгісепп Ленінградської області концерн «Єврохім» приступає до будівництва аміачного комплексу. 28 серпня представники компанії спільно з владою регіону закладуть капсулу, в ознаменування запуску проекту.

    Про це повідомляє «Інфоіндустрія».

    Передбачається, що обсяг інвестицій у новий проект компанії складе близько мільярда доларів. В рамках проекту передбачено будівництво установки синтезу аміаку (NH3), складу рідкого аміаку, створення інфраструктури та об'єктів логістики.

    У планах компанії створити до 2018 року виробництво з потужністю мільйон тонн на рік товарного аміаку. В якості сировини буде використаний природний газ, який отримують із повітря: азот і вода. Проект реалізується в межах існуючої промислової зони підприємства ТОВ «ПГ "Фосфорит"»(також входить до складу« МХК "Єврохім"») і в межах існуючої санітарно-захисної зони.

    agravery.com



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.