• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Україна працює над збільшенням доступу української продукції на ринки ЄС
    Опубликовано: 2015-08-11 20:00:00

    Мінекономрозвитку працює над збільшенням доступу української продукції на ринки Євросоюзу та інших країн.

    Про це заявила заступник міністра економічного розвитку і торгівлі - торговий представник України Наталія Микольська в інтерв’ю виданню "Апостроф".

    "Зараз ми вивчаємо питання щодо приєднання до Регіональної конвенції про правила походження товарів Пан-Євро-Мед. Ця конвенція дозволяє 42 країнам - її учасницям (в їх числі країни ЄС, ЄАВТ, Туреччина, Йорданія, Чорногорія, Марокко, Алжир, Туніс, Єгипет, Ізраїль і ряд інших), застосовувати принцип діагональної кумуляції при визначенні країни походження товару", - зазначила вона.

    Микольська пояснила, що участь України в цій конвенції надасть значні преференції вітчизняним товарам.

    "Якщо ми приєднаємося до цієї конвенції, то торгуючи з тими країнами, з якими у нас існують зони вільної торгівлі, при визначенні країни походження, товар, вироблений, наприклад, з української сировини в Чорногорії, матиме статус преференційного, за умови продажу в Німеччину", - зазначила вона.

    epravda.com.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.