• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Український виробник олії Vioil залучить 40 млн дол. кредитів
    Опубликовано: 2015-07-16 09:00:00

    Європейський банк реконструкції та розвитку організує синдикований кредит на суму 40 млн дол. для поповнення оборотного капіталу групи Vioil.

    Про це з посиланням на прес-службу ЄБРР повідомляє АПК-Інформ.

    Фінансування буде складатися з кредиту «A» на суму до 20 млн дол., який ЄБРР надасть із власних коштів, і кредиту «B» на суму до 20 млн дол., який буде синдикований у банку ING Bank NV.

    Ці кошти будуть використані для фінансування потреб Vioil в оборотному капіталі для олійноекстракційних операцій: авансового фінансування сільськогосподарських виробників, запуску нових продуктів і початку спільного вирощування високоолеїнових культур та виробництва олії з сільськогосподарськими виробниками.

    Промислова група Vioil є одним з найбільших виробників соняшникової олії в Україні. Компанія займається виробництвом і оптовими продажами соняшникової, рапсової та соєвої олій, рослинних жирів, шроту, пелет, жирних кислот. Компанія веде торговельну діяльність на території України, СНД та Європи. До складу компанії в Україні входять два олієжирові комбінати: Вінницький і Чернівецький.

    agravery.com



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.