• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Выпуск труб на Днепропетровщине сократился почти вполовину
    Опубликовано: 2015-07-14 22:00:00

    Дніпропетровщина – потужній промисловий центр металургійного комплексу держави, продукція якого користується попитом майже в кожній галузі економіки – промисловості, науці й техніці, будівництві, сільському господарстві та інших.

    На продукцію металургії та металообробки області припадає близько двох п’ятих загальнообласног о обороту від промислової діяльності. Найвагоміша частка обсягу виробництва галузі сконцентрована на підприємствах міст Кривого Рогу, Дніпродзержинськ а, Нікополя та обласного центра.

    За січень–травень 2015р. на металургійних підприємствах області вироблено майже три чверті загальнодержавно го обсягу труб та трубок, профілів порожнистих зі сталі, більше половини – сталі без напівфабрикатів, отриманих безперервним литтям, більше двох п’ятих – чавуну, більше третини – готового прокату чорних металів.

    Індекс промислової продукції металургії та металообробки в області за січень–травень 2 015р. проти січня – травня 2014р. склав 86,9%. Основним чинником цього факту стало скорочення обсягів випуску труб (58,2%) та готових металевих виробів, крім машин та устатковання (72,8%) при одночасному зростанні виплавки чавуну, сталі та феросплавів (101 ,5%).

    Товаровиробникам и області зменшено виготовлення прокату готового чорних металів, конструкцій збірних будівельних з чавуну чи сталі, труб та трубок, профілів порожнистих зі сталі, котлів центрального опалення з металів чорних для виробництва гарячої води чи пари низького тиску, з металів чорних (на 1,3% – 54,7%) та, водночас, збільшено виплавку чавуну переробного і дзеркального у чушках, болванках чи формах первинних інших, сталі без напівфабрикатів, отриманих безперервним литтям, феросплавів (на 2,3% ​ 23,1%).

    Обсяг реалізованої підприємствами області продукції металургійного виробництва та виробництва готових металевих виробів за січень–травень 2015р. склав 47,8 млрд. грн., а його питома вага у загальнообласном у обороті від промислової діяльності, визначившись на рівні 39%, є найбільшою у структурі.

    gazeta.dp.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.