• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Нардеп розповів, як Україна нагодує увесь світ
    Опубликовано: 2015-07-03 20:00:00

    Україна може стати повноцінним гравцем у подоланні світової продовольчої кризи.

    Це питання під час робочої зустрічі з представниками міжнародної організації ФАО, що діє в структурі ООН і опікується підвищенням рівня якості харчування та стандартів життя, обговорив голова парламентського Комітету з питань аграрної політики та земельних відносин Тарас Кутовий.

    “Під час зустрічі з представниками з ООН, які опікуються питаннями світової кризи продовольства, мова ішла про те, як інтегрувати Україну у всі ці глобальні процеси для того, щоб вона могла в тому числі забезпечувати ті країни, в яких голод,” — прокоментував Кутовий.

    Слід зазначити, що ФАО розробила для України дві програми: Проект «Надання допомоги для швидкої і точної діагностики африканської чуми свиней», що вже реалізується, і «Екстрена допомога для відновлення засобів для існування найбільш незахищених невеликих селянських сімей, постраждалих від конфлікту у Донецькій і Луганській областях», що перебуває на стадії започаткування.

    socportal.info



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.