• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Виноробство - провідна справа на Закарпатті
    Опубликовано: 2015-06-29 08:00:00

    Сік землі, напій богів – виноробство на Закарпатті справа провідна. Одна з популярних у туристів локацій – знайомство із Закарпатським вином у погребах місцевих майстрів цієї справи.

    Закарпаття славиться не лише великою врожайністю винограду а й талановитими виноробами. Один з них П. Шандор, житель Берегівщини. Винороба знають майже у всій країні, займається улюбленою справою близько 25 років. За цей час неодноразово ставав призером різних українських та європейський фестивалів.

    Попри погане здоров’я, улюблену справу полишати не збирається. Зараз на гектарі П. Шандора посаджено близько 40 сортів винограду. За один сезон в середньому йому вдається виготовити 3000 літрів вина, але буває й набагато більше.

    На винограднику п. Шандор працює разом з дружиною. Робота вимагає багато часу та сил.

    Наша знімальна група побувала й в дегустаційній залі, де п. Шандор приймає гостей та туристів.

    За 25 років винороб навчився виготовляти десятки сортів вина. Каже, виноробна  справа  для нього не просто хобі, а справжня любов.

    З кожним роком П. Шандор старається удосконалювати смак напою. Каже: головне – це якість.  Адже саме цим і  славляться закарпатські винороби.

    zakarpattyachko.com.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.