• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Спад промисловості в Україні триває 36 місяців
    Опубликовано: 2015-06-10 10:00:00

    9 червня, Міністр економічного розвитку і торгівлі України Айварас Абромавічус ознайомився з виробничими потужностями львівської корпорації «Електрон».

    За словами Айвараса Абромавичуса, макроекономічні показники в першому кварталі 2015 року були незадовільними.

    «Спад промисловості триває 36 місяців. Це результат повної відсутності реформ протягом 25 років та низького рівня інвестицій в технологічне переоснащення компаній І це точно не заслуга нинішньої влада, а я вважаю, що це результат цілковитої відсутності реформ впродовж 25 років і низького рівня інвестицій в переоснащення компаній. Ну і, звичайно, війна на Сході. Після того, як ми отримали додаткову фінансову підтримку з міжнародних фінансових інститутів, ми змогли стабілізувати курс національної валюти, ми змогли повернути довіру до банківського сектору, і, виходячи з цього, я впевнений, що найгірші макроекономічні показники вже позаду», – сказав Айварас Абромавичус.

    Також міністр додав, що в питанні сертифікації, переходу до європейських стандартів Україні треба пришвидшитись. Адже в нашій державі застарілі стандарти, які не відповідають європейським.

    «Ми приєднуємося до програми СОТ щодо держзакупівель. До кінця року ми маємо приєднатися, що дозволить нашим виробникам мати доступ до дерзакупівель інших країн», – додав Айварас  Абромавичус.

    Також Айвараа Абромавичус зазначив, що незабаром «Електрон» матиме доступ на європейські ринки, адже на продукцію львівського виробника є попит в Естонії, Латвії і Румунії.

    dyvys.info



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.