• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Європейський банк оголосив тендер на купівлю п’яти нових трамваїв
    Опубликовано: 2015-06-04 21:00:00

    Сьогодні під час огляду робіт з будівництва трамвайної лінії на Сихів міський голова Львова Андрій Садовий повідомив, що ЄБРР оголосив тендер на купівлю п’яти нових трамваїв, повідомляє прес-служба міської ради.

    «Європейський банк оголосив зараз тендер на купівлю нових трамваїв, бо наша задача, щоб була не тільки нова колія, а  й щоб максимальна кількість нових львівських трамваїв були тут, бо це нові робочі місця для заводу «Електрон». Плюс, у державному бюджеті на цей рік є 100 млн грн як співфінансування  для купівлі нових вітчизняних трамваїв. Тому ми надіємось, що матимемо частину державних коштів.

    На цей тендер можуть подаватися і інші підприємства, але ми переконані, що за співвідношенням ціна-якість кращу пропозицію не зробить ніхто. Фактично, єдиний завод в Україні, який сьогодні випускає низькопідлогові трамваї, це є наш «Електрон». Але треба витримати процедуру. Підприємство готове працювати і  в дві, і в три зміни, бо є робочі місця. І це є важливо для міста.

    І якби наша держава від слів перейшла до діла у підтримці нашого товаровиробника, тоді був би результат. держава має показати приклад для Міністерства оборони, для Міністерства охорони здоров’я, авіакомпанії мають купувати, бо це мега-структури. Ми показуємо приклад, беручи трамваї «Електрон» для Львова, пропонуючи для інших міст нашої держави, бо це фінансування науки, новітнього прогресу, нових галузей. Це треба робити»,  – переконаний міський голова Львова Андрій Садовий.

    lviv.tv



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.