• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • «Нафтогазу» повертають «газові» борги
    Опубликовано: 2015-06-03 23:00:00

    Підприємства ТКЕ, ТЕЦ та прямі промислові споживачі за тиждень скоротили заборгованість перед НАК «Нафтогазом України» на 0,7 млрд грн. – до 21,9 млрд грн, передає прес-служба Компанії.

    «Борг підприємств ТКЕ та ТЕЦ за природний газ, використаний для виробництва теплової енергії, становить близько 67% від загальної суми заборгованості, борг ТЕЦ за природний газ, використаний у виробництві електроенергії — близько 24%, борг прямих промислових споживачів — 9%.», - зазначається у повідомлення.

    Зокрема, просроченість ТКЕ та ТЕЦ за природний газ, використаний для виробництва тепла становить 14,6 млрд грн. За тиждень сума боргу зменшилась на 0,4 млрд грн.

    Підприємства ТЕЦ за тиждень скоротили борги за газ, спожитий для вироблення електроенергії на 3 млн грн – до 5,3 млрд грн.

    Прямі промислові споживачі зменшили заборогвоаність за «блакитне» паливо на 279 млн. грн. (12,5%). Наразі борг цієї категорії споживачів становить 2 млрд. грн.

    Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, тиждень тому підприємства-боржники зменшили свою заборгованість за газ перед «Нафтогазом» на півмільярда гривень. Таких результатів тоді вдалося досягти завдяки зниженню суми боргу «Київенерго».

    jkg-portal.com.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.