• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Власник мереж Reserved та Cropp призупиняє інвестиції в Україні та РФ
    Опубликовано: 2015-05-30 22:00:00

    Найбільший польський ритейлер LPP Group, що володіє брендами Reserved, Cropp, House, Mohito, Sisnay, коректує свої інвестиційні плани у зв’язку зі зміненими ринковими умовами.

    Компанія тимчасово призупиняє розвиток мережі в Україні та Росії.

    При цьому LPP не змінює свою довгострокову стратегію і продовжує розвиток на таких нових ринках, як Німеччина і країни Близького Сходу.

    “LPP вирішила тимчасово призупинити розвиток мережі в Україні та Росії, але існуючі магазини в цих країнах будуть працювати без змін, – говорить Пшемислав Люцкевич, виконавчий віце-президент і головний фінансовий директор LPP. – Це дуже важливі для нас регіони, тому ми ретельно спостерігаємо за можливостями для інвестицій і не виключаємо подальшого розвитку нашої мережі в цих країнах в майбутньому”.

    За словами представника LPP, одними з причин замороження інвестицій є девальвація національної валюти і високий курс долара. Крім того вся промисловість у Польщі відзначає падіння клієнтів, які відвідують торговельні центри. Поки не зрозуміло, яких саме магазинів в яких майбутніх торговельних центрах торкнеться замороження інвестицій польського ритейлера.

    LPP SA – найбільший польський ритейлер. Компанія була заснована в 1991 році і зареєстрована на Варшавській фондовій біржі з 2001 року. На сьогоднішній день компанія розвиває 5 брендів: Reserved, Cropp, House, Mohito і Sinsay. Мережа складається з більш ніж 1,3 тис магазинів в 12 країнах Центральної та Східної Європи. В Україні перший магазин під брендом Reserved був відкритий в 2003 році. Зараз в країні більше 50 торгових точок польського ритейлера.

    finance.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.