• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • «Укрспирт» збільшив виробництво етилового спирту на 20%
    Опубликовано: 2015-05-16 00:01:00

    При 40-відсотковому падінні реалізації спирту етилового на внутрішньому ринку України, обсяг виробництва спирту етилового на потужностях ДП «Укрспирт» за квітень 2015 року збільшився на 20%.

    Про це йдеться на офіційному сайті підприємства.

    «За квітень поточного року ДП «Укрспирт» виготовив 860,2 тисячі декалітрів спирту, що є на 20% більше, аніж у 2014 році — 520,6 тисячі декалітрів.

    При цьому наразі спостерігається падіння внутрішнього ринку спирту на 40%», я наголошується у повідомленні.

    В.о. директора ДП «Укрспирт» Роман Іванюк переконаний, що такі результати були досягнуті завдяки поетапній й ефективній роботі з директорами заводів та впорядкуванню закупок.

    «Зараз працюють лише ефективні підприємства, які дають позитивну динаміку. Неефективні заводи повинні працювати над собівартістю», — наголосив Роман Іванюк.

    Варто зауважити, за квітень з МПД ДП «Укрспирт» вже було відвантажено 740 тисяч декалітрів спирту.

    Нагадаємо, що на сьогодні маючи низку експортних контрактів, на підприємстві зазначають, що через відсутність офіційно призначеного керівника, підприємство не має змоги скористатися міжнародними замовленнями, і наголошують, що таким чином робота ДП на експорт є заблокованою.

    agravery.com



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.