• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Фанера – 5 способів використання в інтер'єрі
    Опубликовано: 2014-12-24 19:19:15

    Як часто у повсякденному житті ми стикаємось із поняттям «екологічність»? Сучасна тенденція здорового способу життя, правильного харчування та спорту безпосередньо впливає на вибір меблів, житла і, власне, місце нашого існування.

    Так чи може екологічне бути стильним та вишуканим і що взагалі для нас це означає?

    Щоб глибше розібратися у цьому процесі та поглянути ширше, ми провели опитування серед представників різних професій та соціальних груп. Із визначенням поняття «стильно» у 75% опитуваних асоціюється такі слова, як «витонченість», «оригінальність» та «гармонія». З «екологічністю» погляди співпадають майже на усіх 90%: «простота» , «мінімалізм», «зелень», «натуральність» і «дерево»!

    Звісно ж дерево!

    Саме за його допомогою можна як найкраще поєднати екологічність та стиль. Тому, давайте розглянемо використання такого матеріалу, наприклад, як фанера у всіх можливих випадках та розберемося що та як працює.

    Щоб знайти найоптимальніший варіант посеред всього достатку товару та успішно поєднати зручність монтажу з естетичністю, екологічність із сучасністю, обрав такий матеріал як фанера не помилишся. Не потрібно нагадувати такі  відомі факти як міцність, надійність та гнучкість фанери, але враховувати при виборі надзвичайно важливо.

    Уявімо ситуацію, що ми робимо ремонт свого «палацу», а із матеріалів у нас лише фанера. Подивимось, що з цим можна зробити.

    1. Підлога
    Наперекір усім побоюванням, фанеру використовують у оздобленні підлоги. У якості декоративного оформлення можна зробити перехід дерева на стіни.


    2. Стіни
    Гравірування, фарбування, трафарети, мозаїка та просто шліфування панелей із фанери. Який ще матеріал надасть стільки можливостей свого використання і буде абсолютно безпечним для всіх членів родини?

    3. Стеля
    Давайте відійдемо від стереотипів. Стеля не обов’язково має бути білою. Цікавою та незвичною ідеєю є використання дерева.

    4. Меблі
    Шафи та полички, дивани та ліжка, столи та стільці пощадять гаманець та дозволять зробити ваш простір екологічним та стильним.


    5. Декор
    Підставки під книжки та ноутбуки, годинники, вішаки, світильники та лампи – це лиш маленька частина всеможливих виробів із фанери.


    Автор статтi: Вiкторiя Дворжанська

    Довiдка: Вiкторiя Дворжанська - успiшний дизайнер iнтер'єру в класичному стилi,

    власниця студії дизайну та архітектурної візуалізації, виробник авторських меблів

    і предметів декору, фахівець в області психології.

     



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.