• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Борис Філатов зустрівся з діловою спільнотою
    Опубликовано: 2014-12-24 16:24:07

    Американська торгівельна палата в Україні провела зустріч ділової спільноти з Борисом Філатовим, Головою Спеціальної контрольної комісії Верховної Ради України з питань приватизації, Членом Комітету з питань правової політики та правосуддя.

    В ході зустрічі були представлені пріоритети майбутньої діяльності Спеціальної комісії з приватизації, обговорені питання реприватизації та перегляду гучних справ з продажу державного майна у попередні роки.

    За словами пана Філатова, Комісія не планує переглядати усі приватизаційні угоди, однак зверне увагу на непрозорі продажі так званих «блакитних фішок», в ході яких були допущені порушення. На думку народного депутата, оптимальним механізмом відшкодування державі може стати доплата по угодам приватизації: «Більшість претендентів на членство в Комісії мають консолідовану позицію: власники активів, які, на думку правоохоронних органів, комісій, були приватизовані непрозоро, або не за відповідною ціною повинні будуть відрахувати певну суму коштів в державний бюджет».

    Пан Філатов наголосив, що Комісія буде пильно слідкувати за процедурою продажу державного майна у майбутньому, наполягати на максимальній прозорості та публічності, а також відповідно реагувати на порушення. Крім того, пан Філатов запропонував членам Американської торгівельної палати долучитися до роботи Комісії в якості експертів.



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.