• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Федерація роботодавців України започатковує проведення моніторингу виконання економічної частини Коаліційної угоди
    Опубликовано: 2014-11-25 16:55:25

    Федерація роботодавців України започатковує проведення моніторингу виконання економічної частини Коаліційної угоди, яку планують укласти політичні сили новообраного Парламенту. Про це заявив заступник Голови ФРУ Дмитро Олійник під час засідання Ради Федерації, участь у якому взяли більше п’ятдесяти керівників регіональних та галузевих асоціацій бізнесу.

    За словами Дмитра Олійника, якщо політики будуть гарантувати виконання положень цього документу, українські роботодавці та іноземні інвестори готові інвестувати суттєві кошти в українську економіку. Для цього необхідно, перш за все, повернути довіру бізнесу до влади. Останній, у тому числі, необхідно знайти фінансові ресурси для створення “подушки безпеки”, яка б гарантувала безпечність інвестицій. Це дозволить вирішити найбільш складні внутрішні проблеми, - зазначив заступник Голови Ради ФРУ.

     За оцінками Федерації роботодавців України, це має бути сума у розмірі, щонайменше 20 млрд. дол. США. Ці кошти допоможуть державі повернути заборгованість перед бізнесом, яка станом на початок листопада склала 88 млрд. грн., а також забезпечити баланс соціальних виплат при одночасному суттєвому зменшенні розміру єдиного соціального внеску.

    В ФРУ в цілому підтримали проект коаліційної угоди і відзначили, що у документі врахована значна частина вимог  бізнесу до влади. Разом із тим деякі принципові для бізнес-середовища положення так і не були враховані. Крім того, як наголошують в ФРУ, в угоді нічого не сказано про те, хто буде відповідальним за реалізацію її положень, як і не зрозуміло за рахунок яких законодавчих механізмів буде реалізовуватись цей документ. 

    Федерація роботодавців України зі свого боку використає всі можливі законодавчі інструменти,  щоб допомагати реалізувати положення коаліційної угоди.



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.