• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Забезпечення паливом електростанцій ПАТ «Донбасенерго»
    Опубликовано: 2014-11-20 16:15:44

     У листопаді на Старобешівській ТЕС в роботі знаходиться 3-4 енергоблоки, що дозволяє генерувати в середньому близько 13 тис МВтг електроенергії, а також забезпечувати теплом мешканців смт. Новий Світ.

    Станом на 20 листопада запаси вугілля на складах Старобешівської ТЕС складають близько 97, 3 тисяч тонн. В аналогічний період в 2013 році для забезпечення безперебійної роботи станції був створений запас палива в розмірі 350 - 400 тисяч тонн.

    Також відзначимо, що на Старобешівській ТЕС в стадії закінчення ремонту та реконструкції знаходяться 4 і 12 енергоблоки.

    На Слов'янській ТЕС в даний час працює неблокова частина у складі котлів № 6, №7 та турбогенератора-3. Робота неблокової частини  забезпечує теплом  місто Миколаївка, а також  генерацію електроенергії, насамперед, для власних потреб.

    У розпорядженні енергетиків Слов'янської ТЕС, станом на поточну дату, є близько 28,3 тонн вугілля, тоді як у перші місяці опалювального сезону минулого року запаси палива становили від 120 - 200 тисяч тонн.

    У той же час, на Слов'янській ТЕС тривають відновлювальні роботи на корпусі 7А блоку № 7, пуск якого передбачається на 1 грудня 2014 року. Робота корпусу 7А блоку № 7 дозволить збільшити надходження електроенергії в ОЕС України. Однак, для цього необхідно сформувати запас вугілля в 100 тис. тонн.

      На генеруючі підприємтства ПАТ «Донбасенерго» здійснюється поставка вугілля українських виробників (ДП «Торезантрацит», ДП «Шахтарськантрацит», ДП, «Сніжнеантрацит» та ДП «Макіївугілля»).

     

    Довідка: Для забезпечення виробництва електроенергії в ПАТ «Донбасенерго» на Старобешівській та Слов'янській ТЕС спалюється вугілля марок А, Т, яке видобувається на вугільних підприємствах Луганської та Донецької областей.

     

     

     



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.