• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • На Старобешівській ТЕС проходить формування фондових лекцій з тематики технічного навчання
    Опубликовано: 2014-11-20 16:05:31

    На Старобешівській ТЕС, з метою поліпшення системи технічного навчання персоналу станції та слідом за впровадженням «Психолого-педагогічного мінімуму викладача», розпочато переформатування процесу навчання, у тому числі, формування фондових лекцій.

    Викладачами виробничого навчання Старобешівської ТЕС були переглянуті навчальні плани та програми кожної групи, а в процесі навчання вирішено перейти від звичайного «надіктовиванія» лекцій до більш самостійного вивчення матеріалів самими слухачами.

    Дана модернізація системи технічного навчання передбачає наявність доступних для використання конспектів і матеріалів, внаслідок чого запущено процес формування фондових лекцій в електронному та друкованому вигляді.

     «Виходячи з того, що слухач виробничого навчання - це дорослий фахівець зі своїми виробничими та професійними навичками, власним життєвим досвідом, - процес навчання має відповідати певним вимогам: завжди залишатися на сучасному актуальному рівні науки і техніки, містити добре продуману структуру, бути доступним для сприйняття відповідної аудиторією. Перехід до більш самостійного вивчення матеріалів, формування електронних фондових лекцій, тобто візуалізація матеріалу, використання категорійно-понятійного апарату, дозволяє в більш доступній і переконливій формі донести до слухача необхідну інформацію», - зазначила директор з управління персоналом ПАТ «Донбасенерго» Наталя Позднякова.

     

     



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.