• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Слов'янська ТЕС підключена до мережі ОЕС України
    Опубликовано: 2014-10-17 11:37:08

     

     

    Вночі, з 15 на 16 жовтня 2014 року на Слов'янській ТЕС відбувся пуск не блокової частини станції: розпочато розпалювання котла № 6 та підготовка турбогенератора № 3 (ТГ-3) ​​потужністю 80 МВт. У другій половині 16 жовтня після проведення випробувань і налагодження систем Слов'янська ТЕС була підключена до мережі.

    Таким чином, за минулу добу на Слов'янській ТЕС сгенерировано 0,3 тис МВтч електроенергії, а також почалася поставка теплової енергії в будинки жителів міста Миколаївка.

    В даний час після розтоплення котел № 6 переведений з газу на вугільний пил. Станом на 17 жовтня запаси вугілля на складах Слов'янській ТЕС складають близько 46 тис. тонн.

    Також нагадаємо, що на Слов'янській ТЕС тривають роботи з реконструкції корпусу 7Б та з відновлення корпусу 7А: проходить скління будівель і споруд, здійснюється ремонт дахів та конструкцій, ведеться закупівля та підготовка обладнання.

    Пуск корпусу 1 блоку №7 для виробництва електроенергії та передачі її в ОЕС України запланований на 1 грудня 2014 року.

    Проте відзначимо, що для забезпечення роботи корпусу 1 блоку №7 на 01.12.2014 необхідно сформувати запас вугілля не менше 100 тис. тонн.



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.