• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Индекс промышленного производства Днепропетровщины продолжает падать
    Опубликовано: 2014-09-21 00:01:00

    Просело не только машиностроение (на 40%), но и пищевая промышленность (на 6%).

    Індекс промислового виробництва області за січень–серпень 2014р. відносно січня–серпня 2013р. склав 93,5%, погіршившись проти результатів за січень–липень п.р. на 0,6 в.п.

    Підсумки діяльності індустрії області за січень–серпень 2014р. у порівнянні з відповідним періодом 2013р. формувалися під впливом скорочення результатів роботи підприємств з видобутку корисних копалин і розроблення кар’єрів (індекс – 96,6%) та переробної галузі (87,8%), а також їх зростання у сфері з постачання електроенергії, газу, пари та кондиційованого повітря (103,2%).

    У профільних видах переробної галузі спад виробництва у січні–серпні 2014р. зафіксовано у машинобудуванні (60,8%), легкій промисловості (72,4%), випуску виробів з деревини, паперу та поліграфічній діяльності (86,5%), металургії та виробництві готових металевих виробів, крім машин і устатковання (90,7%), виготовленні хімічних речовин і хімічної продукції (92,6%), харчовій галузі (94,1%), виробництві меблів, іншої продукції, ремонту і монтажу машин та устатковання (94,9%). При цьому позитивні результати зафіксовано лише у товаровиробників коксу й продуктів нафтоперероблення (108,6%); у випуску гумових і пластмасових виробів та іншої неметалевої мінеральної продукції обсяг виробництва залишився на рівні відповідного періоду 2013р.

    У сфері постачання електроенергії, газу, пари та кондиційованого повітря індекси промислової продукції області формуються, в основному, показниками роботи провідних підприємств з генерації та розподілу електроенергії, діяльність яких здійснюється за графіком НДЦ та підпорядкована потребам економіки держави – темп випуску продукції на них склав 104,8%.

    gazeta.dp.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.