• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Слов'янська ТЕС готується опалювати м. Миколаївка
    Опубликовано: 2014-09-09 16:32:32

     

     

                На Слов'янській ТЕС йдуть активні роботи по відновленню роботи неблокової частини станції, запуск якої дозволить забезпечити жителів                 м. Миколаївка тепловою енергією та зробити можливим нормальне функціонування електростанції в осінньо-зимовий період.

                На даний момент в рамках програми з підвищення надійності роботи обладнання в зимових умовах опресовані котли № 6 та № 7 неблокової частини, відновлена система мазутопроводів, виконуються роботи з відновлення 50 метрів циркводоводів. Розпочато ремонт пароперегрівача високого тиску котла № 7. Також повністю забезпечена схема подачі палива до неблокової частини.

                В рамках підготовки Слов'янської ТЕС до осінньо-зимового періоду та для забезпечення безпечних умов праці активно виконується заміна засклення всіх будівель, яких були пошкоджено в ході бойових дій.

                Тривають роботи по ремонту кранів, покрівлі будівель і димових труб неблокової частини.

                Станом на 9 вересня запас твердого палива на Слов'янській ТЕС дозволить підтримати схоронність тепломережі м. Миколаївки, забезпечити станцію та місто тепловою енергією протягом близько 100 днів за умов, що в осінньо-зимовий період переважатиме плюсова температура.

                «У м. Миколаївка живе 99% наших співробітників. Подати тепло в будинку - це завдання першорядної важливості. Всі роботи виконуються згідно з графіком, і, вважаю, що запуск неблокової частини буде проведений вчасно. Зараз в ПАТ «Донбасенерго» активно розробляються варіанти відновлення поставок вугілля. Того запасу твердого палива, який ми маємо на сьогоднішній день, недостатньо. У разі, якщо нове вугілля не надходитиме, ми зможемо опалювати м. Миколаївка тільки під час мінусової температури. Це вкрай неприємне рішення, але така вимушена міра дозволить всім нам пережити зиму», - зазначив головний інженер Слов'янської ТЕС Ігор Валерійович Басс.



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.