• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Ігор Бойко та представник Української торгово-промислової палати в Барселоні Рафаель Васкес обговорили європейські перспективи житомирських цукерок
    Опубликовано: 2014-08-13 18:10:34

    Наприкінці липня голова наглядової ради ТДВ «ЖЛ» Ігор Бойко провів робочу зустріч з представником Української торгово-промислової палати в Барселоні (Каталонія) Рафаелем Васкесом (Rafael Vazques), в ході якої обговорювались напрямки та перспективи розвитку українсько-іспанського співробітництва, в тому числі, і питання дистрибуції продукції житомирської кондитерської фабрики до Західної Європи.

    Також Рафаель Васкес зазначив, фабрика «ЖЛ» - це підприємство, яке динамічно розвивається, має високий потенціал та перспективи, а продукція здатна скласти гідну конкуренцію на зарубіжному ринку завдяки своїм смаковим властивостям та широкому асортименту.

    Учасниками зустрічі також були почесний голова Ради МГО «Волинське Братство» Олександр Скіпальський та виконавчий директор МГО «Волинське братство» Валерій Фень.

    Додаткова інформація:

    ТДВ «ЖЛ» (до березня 2011 року - ЗАТ «Житомирські ласощі») засновано у 1944 році. Фабрика займає 5-е місце за обсягом виробництва. Якість продукції підтверджується сертифікатами ISO 9001:2008 «Система менеджменту якості» та ISO 22000:2005 «Система управління безпечністю харчових продуктів». Продукція випускається під торговими марками – ЖЛ, Doma, Optimix та Stevix, серед яких різні види цукерок, печива та вафель.



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.