• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Захист прав 41 військовослужбовця, щодо яких триває слідство у Запоріжжі, продовжує перебувати під особистим контролем Омбудсмана
    Опубликовано: 2014-08-04 15:46:35

    У ході здійснення провадження регіональний координатор зі зв’язків із громадськістю Уповноваженогоз прав людини у Запорізькій областіВолодимир Павленко взяв участь у засіданніЖовтневого районного суду м. Запоріжжя, що відбулося 1 серпня 2014 року, де розглядалося клопотання прокуратури про застосування щодо 16 військовослужбовців 51-ї бригади ЗСУ запобіжного заходу у вигляді триманняпід вартою. Однак суд не задовольнив клопотанняпрокуратури і виніс рішення про обрання запобіжного заходу у вигляді особистого зобов’язання. На засіданні 2 серпня судом було обрано запобіжний захід у вигляді особистого зобов’язання ще дотрьох військовослужбовців.

    Якуже повідомлялося,під час зустрічі з Володимиром Павленком, що відбуласяза дорученнямВалерії Лутковської,військовослужбовці висловили незадоволення тим, що позбавлені права на захист через неможливість матиадвокатів.

    Після втручання Уповноваженого з прав людини Валерії Лутковської Запорізький обласний центр безоплатноївторинної правової допомогиповідомив Секретаріат Уповноваженого, що адвокати центру вже почали захищати військовослужбовців 51-ї бригади ЗСУ.



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.